• Öppettider: 07.00- 17.00
  • 072-735 84 08

Hur ARISA STÄD AB arbetar.

Möte och diskussion

Vi går igenom ert behov och tillsammans bestämmer vi vad vi ska göra.

Vi städar rent

Vi städar noggrant efter överenskommet städschema.

Feeback av städning

Ni lämnar feedback och vi kan göra ändringar vid behov.

Städtjänster

Ren hiss varje dag

En välstädad hiss bidrar till ökad trivsel för de boende och ger ett positivt intryck för besökare. Hissar i bostadshus används olika flitigt och har därför olika städbehov.

Läs mer...

Städning för alla typer av butiker

Vi ser till att det är rent och snyggt i butiken och utför all slags städning. Butiken ska vara trivsam för både kunder och personal.

Läs mer...

Flyttstäd i Uppsala med omnejd!

Arisa Städ AB erbjuder flyttstädning för både hem, kontor och lokaler. Att låta ett professionellt städföretag utföra städningen Läs mer...

Trapphusstädning för bostadshus

Ett rent och välstädat trapphus och entré betyder så mycket för trivseln och det allmänna välmåendet i bostadsrättsföreningen. Vi kan erbjuda flera olika städtjänster och  städpaketet som utformas efter era önskemål och förutsättningar.

Läs mer...

Städning av alla typer av butiksentréer

Vi ser till att det är rent och snyggt i butikens entré med allt från golv till skyltfönster. Butiksentrén ger det första intrycket till kunder och ska vara rent och fräsht. Vi arbetar med allt från mindre  boutiquer, klädbutiker och snabbköp till stora matbutiker. 

Läs mer...

Privat fönsterputsning

Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Arisa Städ AB ser till att rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Läs mer...

Rena tvättrum och tvättstugor

Ett rent och välstädat tvättrum/tvättstuga betyder mycket. När man kommer in i en tvättstuga är man lite i städartagen och vill i alla fall ha en ren tvättstuga med rena bord, luddlösa tvättmaskiner och rent torkrum.

Läs mer...

Städning före och efter fest

Arisa Städ AB erbjuder städning både före och efter events och firmafester. Ren och fin lokal med feststämning innan firmafesten och rent och fräscht när ni kommer till jobbet dagen efter. 

Läs mer...

Städning av privatbostad

Ny och fräscht hem att komma hem till är ingen lyx längre. Vi på Arisa Städ AB jobbar effektivt och metodiskt för att ni ska komma hem till ett nystädat hem.

Läs mer...

Bättre trivsel i bostadshuset

Välstädade trappor ger högre säkerhet och miskar risken för halkolyckor samt andra skador som är vanliga i trappor. Att ha välstädade trappor bidrar även till ökad trivsel för de boende och ger ett positivt intryck för besökare.

Läs mer...

Välstädad hiss varje dag

Arisa Städ AB erbjuder separat städning av hissar. En välstädad hiss bidrar till ökad trivsel för både personal och ger ett positivt intryck för besökare. Hissar används olika flitigt och har därför olika städbehov.

Läs mer...

Städhjälp med stående städning

Städhjälp med återkommande städning, eller veckostädning, är en populär service för alla privatpersoner och personer med olika former av handikapp som vill komma hem till nystädat och fräsht hem.

Läs mer...

Ren lokal efter flytt

Arisa Städ AB erbjuder avflyttningsstädning av lokal till exempel vid försäljning eller avflyttning. När ert företag skall lämna era gamla lokaler så är det extra viktigt att lämna dessa rena, fräscha & i toppskick.

Läs mer...

Kontorsstädning för företag

Ett rent och snyggt kontor är viktigt för både trivsel och hälsa. En välutförd och inbjudande kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på Arisa Städ AB ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor.

Läs mer...

Storstädning

En eller ett par gång per år väljer flera kunder att komplettera den dagliga eller veckovisa städningen med en riktig storstädning - som kring jul, påsk eller midsommar. 

Läs mer...

Vad säger våra kunder?


Vi har allt från privatkunder, företagskunder och butiker till mäklare och bostadsrättsföreningar.

Stort tack för all hjälp! Verkligen tacksam för ditt fantastiska arbete.

Ethel Ä. - Privatkund

Mycket bra utfört arbete. Jag har höga kvar på städningen i huset och Arisa Städ AB har verkligen levererat.

Fredrik L. - Privatkund

Mycket nöjd med Arisa Städ AB. Snabba, noggranna och alltid i tid.

Johanna B. - Butiksägare

Vi är alla glada över Arisa Städ ABs goda arbete och egna initiativ.

Peter Z. - Bostadsrättsförening