• Öppettider: 07.00- 17.00
  • 072-735 84 08

Hur ARISA STÄD AB arbetar.

Möte och diskussion

Vi går igenom ert behov och tillsammans bestämmer vi vad vi ska göra.

Vi städar rent

Vi städar noggrant efter överenskommet städschema.

Feeback av städning

Ni lämnar feedback och vi kan göra ändringar vid behov.

Skräddarsydd hemstädning av din privatbostad

Hemstädning


Städning av privatbostad

Ny och fräscht hem att komma hem till är ingen lyx längre. Vi på Arisa Städ AB jobbar effektivt och metodiskt för att ni ska komma hem till ett nystädat hem.

Tillsammas skapar vi en anpassad städlista efter era behov och vad det är du vill att vi ska göra inför städbesöket samt anpassar städningen efter era tider. Om ni vill att vi ska komma mer regelbunden städning väljer ni hur ofta du vill att vi ska komma. Oberoende av hur ofta du önskar ha hemstädning så utförs varje städning efter städlistan. Men vi är också öppna för att anpassa städningen efter just dina individuella önskemål och behov för att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd städning!

I vår hemstädning ingår omfattande rengöring av alla hemmets rum. Denna typ av städning görs samma dag och samma tid, antingen varje eller varannan vecka – du väljer själv. Vi är flexibla och så länge arbetet hinns med inom tidsschemat går detta att anpassa. Kanske behövs inte hela huset städas varje vecka – då passar städhjälp bättre med en lättare uppfräschning och fokusera mer på vissa delar av huset varannan vecka. Vilka behov du än har kan vi anpassa oss efter dessa.

Plocka gärna undan leksaker, kläder och andra lösa föremål för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra. Fönsterputsning kan beställas som tillägg. 

Har du särskilda önskemål som ska ingå i din städning? Som att exempelvis plocka undan leksaker, rengöra ugn, uföra tvättning etc. går det att ordna!

Hemstädning med Arisa Städ AB?

Vad säger våra kunder?


Vi har allt från privatkunder, företagskunder och butiker till mäklare och bostadsrättsföreningar.

Stort tack för all hjälp! Verkligen tacksam för ditt fantastiska arbete.

Ethel Ä. - Privatkund

Mycket bra utfört arbete. Jag har höga kvar på städningen i huset och Arisa Städ AB har verkligen levererat.

Fredrik L. - Privatkund

Mycket nöjd med Arisa Städ AB. Snabba, noggranna och alltid i tid.

Johanna B. - Butiksägare

Vi är alla glada över Arisa Städ ABs goda arbete och egna initiativ.

Peter Z. - Bostadsrättsförening