• Öppettider: 07.00- 17.00
  • 072-735 84 08

Hur ARISA STÄD AB arbetar.

Möte och diskussion

Vi går igenom ert behov och tillsammans bestämmer vi vad vi ska göra.

Vi städar rent

Vi städar noggrant efter överenskommet städschema.

Feeback av städning

Ni lämnar feedback och vi kan göra ändringar vid behov.

Städhjälp för privatpersoner.

Städhjälp/veckostädning


Städhjälp med stående städning

Städhjälp med återkommande städning, eller veckostädning, är en populär service för alla privatpersoner och personer med olika former av handikapp som vill komma hem till nystädat och fräsht hem.

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är inte till för enbart välbärgade människor. Det är ett billigt sätt att köpa sig tid för det man behöver eller vill göra istället. Vi är snabba, effektiva och ser till att du som kund alltid är nöjd efter våra besök. 

Tillsammas skapar vi en anpassad städlista och städschema efter era behov och vad det är du vill att vi ska göra efter varje städbesök samt anpassar städningen efter era tider. Sedan väljer du hur ofta du vill att vi ska komma. Oberoende av hur ofta du önskar ha städhjälp så utförs varje städning efter städlistan. Vi anpassar städningen efter just dina individuella önskemål och behov för att du ska känna dig lika nöjd efter varje utförd städning! Initialt gör vi en rejäl hemstädning så det är rent och fräsht i hemmet. Vill ni istället ha en riktigt storstädning initialt går det självklart att komma överens om.  

Inidivanpassad städning när det passar dig

Vi erbjuder städhjälp dagligen, veckovis eller månadsvid - efter dina önskemål. Är du dammallergiker så anpassar vi städningen efter det. Du ska alltid känna dig nöjd efter ett besök från Arisa Städ AB. 

För oss är varje uppdrag unikt, därför träffar vi dig i bostaden och går tillsammans igenom ditt städbehov och särskilda önskemål innan vi påbörjar uppdraget. Vi har alltid med oss sig all utrustning för just ditt uppdrag och vi utför alla arbeten så miljövänligt som det går. Vid all grundstädning använder vi oss av endast miljömärkta produkter. Det vi kallar grundstädning är fokus på dammsugning, dammning, våttorkning av golv och fläckborttagning av alla rum samt kök, badrum. 

Återkommande städservice i alla utrymmen

Med vår städhjälp kan du få hjälp med detta: 

Vad säger våra kunder?


Vi har allt från privatkunder, företagskunder och butiker till mäklare och bostadsrättsföreningar.

Stort tack för all hjälp! Verkligen tacksam för ditt fantastiska arbete.

Ethel Ä. - Privatkund

Mycket bra utfört arbete. Jag har höga kvar på städningen i huset och Arisa Städ AB har verkligen levererat.

Fredrik L. - Privatkund

Mycket nöjd med Arisa Städ AB. Snabba, noggranna och alltid i tid.

Johanna B. - Butiksägare

Vi är alla glada över Arisa Städ ABs goda arbete och egna initiativ.

Peter Z. - Bostadsrättsförening